Confidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific Workplace

slideslideslideslideslideslideslideslideslide

>*
Confidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific WorkplaceConfidential Client - Corporate Scientific Workplace

Confidential Client

Corporate Scientific Workplace

Cutting-edge office design

As this prominent Pacific Northwest-based biotech continues to expand, it enlisted Flad to design their new office in South San Francisco’s booming biopharma research sector. The interior fit-out includes approximately 16,000 square feet of open and private office environments, collaboration space, conference rooms, lounge, and amenity space. Utilizing a variety of space types, the design accommodates different work styles to enhance employee productivity and advance their ability to develop cutting-edge cancer treatment therapies. High-energy, informal collaboration spaces encourage group activity and impromptu gatherings while single-use areas support quiet, solo work tasks. A multi-use community room featuring an array of flexible furniture, advanced technology capabilities, and adjustable window coverings supports lunch breaks, all-staff meetings, training workshops, and after-hours social gatherings.

A richness of texture, color, and pattern layer together throughout the interior to create purposeful definition between the different space types and levels of privacy. Enclosed conference space at the entry further balances the level of privacy while maintaining visual connections to office activities, views of the exterior, and access to natural daylight. Greenery and light tones promote a calm and convenient setting for welcoming visitors.

v ^

LocationSan Francisco, California

Project TypeWorkplace